• Onze suggesties worden afhankelijk van het seizoen regelmatig aangepast.
    Hier vindt u steeds de suggesties van het moment terug:

  • VOORGERECHTEN


    Sint -jacobsnoot ,butternut,zwarte pens,appel,curry chutney € 23.00
    Terrine van wild,rode uien confit,balsamico,Luikse siroop,brioche € 16.00
    Bouillon van fazant,kruiden,witloof,ravioli secreto  € 10.00
    Romige pompoensoep , toast, filet d’Anvers,boschampignons

    € 8.50

    Kikkerbillen,peterselie kervelcrème ,lookboter,gewurztraminersaus  € 17.00

     HOOFDGERECHTEN


    Filet van hert ,rode kool,witloof,appel,knolselder,jus van peper  € 32.00
    Fazant ,witloof,groene kool, wortel,fazantenbout, gebraiseerd met paddenstoel,spek,jeneverbes ( min.bereidingstijd 20 min. )  € 28.00pp.
    Hazenrug ,mosterdkorst,spruitjes , Harlekijn , veenbes,boschampignons, witloof  € 32.00pp.
    Stoverij van ree, wintergroenten, appel – veenbes  € 25.00
    Baby tarbot meunière , sla , tartaar  € 31.00